StoryEditor

Vegáni vs. mäsožravci. Odborník na rovinu hovorí, čo potrebujete vedieť

29.05.2017, 00:00

Je zdravšie živočíšne maslo alebo rastlinné tuky, čo si všímať na etiketách, ale aj o tom, či je slanina a klobása naozaj cestou do cholesterolového pekla. 

Moderné alternatívy v stravovaní či vegánstvo, ako sa odrazia na fungovaní organizmu, sú naozaj tou najlepšou alebo sú len najzdravšou možnosťou? Odborník z oblasti gastroenterológie, Peter Minárik, v rozhovore pre HNtelevíziu prezdradil výhody a nevýhody rôznych druhov stravovania sa a vyvrátil mýty o vegánstve aj klasickej strave.

01 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave 02 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov 03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 04 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 05 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. máj 2024 08:44