StoryEditorVegáni vs. mäsožravci. Odborník na rovinu hovorí, čo potrebujete vedieť
Je zdravšie živočíšne maslo alebo rastlinné tuky, čo si všímať na etiketách, ale aj o tom, či je slanina a klobása naozaj cestou do cholesterolového pekla.
Moderné alternatívy v stravovaní či vegánstvo, ako sa odrazia na fungovaní organizmu, sú naozaj tou najlepšou alebo sú len najzdravšou možnosťou? Odborník z oblasti gastroenterológie, Peter Minárik, v rozhovore pre HNtelevíziu prezdradil výhody a nevýhody rôznych druhov stravovania sa a vyvrátil mýty o vegánstve aj klasickej strave.
01 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave
02 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov
03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
04 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
05 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte