StoryEditor

Ford Tourneo Courier – štedro vybavené MPV najnovšej generácie

19.02.2024, 00:00

Čím zaujme toto štýlové MPV? Najbohatšou sériovou výbavou v segmente, priestranným interiérom a lákavými bonusmi.

Dostatok miesta v interiéri, ale aj v kufri

Jednou z hlavných predností Fordu Tourneo Courier je jeho priestranný interiér, do ktorého sa pohodlne vojde až päť ľudí. Ide teda o ideálneho spoločníka na rodinné dovolenky, výlety s priateľmi, ale aj dlhé služobné cesty, a to bez kompromisov. Vaše kufre, športové náčinie či pracovnú výbavu zasa bez problémov uložíte do 570-litrového kufra.

Vozidlo upúta aj elegantným exteriérom. Neskrýva inšpiráciu modernými SUV, čo mu prepožičiava dynamiku a dobrodružný charakter.

image
Ford

Najbohatší už v základe

Ďalšou devízou auta je bohatá sériová výbava už v základe, ktorá umiestňuje Ford Tourneo Courier na prvé miesto medzi MPV svojej generácie.

Čo môžete čakať?

Moderný cloudový systém SYNC 4, ktorý spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších. Na dlhých cestách poteší premyslený infotainment s množstvom funkcií, nechýba ani navigácia s integrovanou AI a jednoduché handsfree hlasové ovládanie. K dispozícii je tiež 8’’ dotykový displej s výraznými farbami.

image
Ford

Bonusy ponúkajú ďalšiu pridanú hodnotu

V interiéri máte všetko na dosah ruky. Peňaženku s dokladmi, parkovacie lístky, fľašu vody či iné občerstvenie. Svoje veci bez problémov uložíte do palubnej dosky alebo do dverí. Mobilný telefón máte stále na očiach v držiaku, v prípade potreby si ho môžete jednoducho nabiť pomocou bezdrôtovej podložky.

Samozrejmosťou sú atraktívne bonusy pri kúpe: uvádzacia bonifikácia vo výške až 1 500 eur, 5-ročná predĺžená záruka Ford Protect či bezplatná aplikácia Ford Pass na rovnaké obdobie.

Získajte toto štýlové MPV novej generácie medzi prvými.

image
Ford
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 05:19