Pozri si nový trailer k filmu Barbie.Twitter/queenp0p_/
StoryEditor

NOVÝ TRAILER na očakávanú Barbie, v ktorej hrá Margot Robbie a Ryan Gosling: Máš sa na čo tešiť!

Michal Čiernik05.04.2023., 13:30h

Pozri si nový trailer na film Barbie od známej herečky a režisérky Grety Gerwig.

Lajkuj Brainee.sk na

Dokonalý ružový život, v ružovom mestečku plnom Barbie a Kenov. Áno, jedna z najpopulárnejších hračiek a svete dostane svoj vlastný film a v najnovšom traileri nás pozýva do plastových ulíc Barbie Landu.

Režisérka aj scenáristka filmu Greta Gerwig posilnila už tak silnú značku od Mattela ešte silnejším hereckým obsadením. Okrem Margot Robbie a Ryana Goslinga v hlavných úlohách sa vo filme predstavia aj Issy Rae, Ncuti Gatwa, William Ferrell či Emma Mackey so seriálu Sex Eductaion. Režisérka na filme pracovala so svojim dlhoročným partnerom, režisérom Noahom Baumbachom.

„Žiť v krajine Barbie znamená byť dokonalou bytosťou na dokonalom mieste. Pokiaľ nemáte úplnú existenčnú krízu. Alebo si Ken,“ znie krátka synopsia k zaujímavo vyzerajúcej komédii. Hlavnou zápletkou má byť vyhodenie Barbie z dokonalého Barbie Landu a jej vysporiadanie sa s prekážkami skutočného života. Samozrejme, že nebude chýbať ani legendárny ružový kabriolet.

image

Sumy, z ktorých sa ti zatočí hlava. Unikol dokument s výplatou Margot Robbie za film o Barbie a Kenovi

Barbie je koprodukcia spoločností Mattel Films, Heyday Films a LuckyChap Entertainment. Josey McNamara z LuckyChap a Ynon Kreiz z Mattel slúžia ako výkonní producenti. „Barbie” bude mať premiéru v kinách 21. júla.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
11. máj 2024 16:48