StoryEditor

Anketa -- first moment

17.01.2008, 23:00

Ponuka first moment môže dovolenkárom ušetriť nemalé peniaze. Vo väčšine cestovných kancelárií trvá do konca marca, pričom platí základné pravidlo: čím skôr si zájazd objednáte, tým viac ušetríte. Zľavy sa vzťahujú na základnú cenu uvedenú v katalógu a neprekračujú hranicu 20 percent. Zisťovali sme, aké zľavy v rámci first moment si pripravili niektoré cestovné kancelárie.

Otázka: Aké zľavy v rámci first moment máte pripravené pre dovolenkárov?

Renáta Kupcová, riaditeľka predaja cestovnej kancelárie Fifo
Naša cestovná kancelária ponúka klientom v rámci first moment až 17-percentné zľavy, pričom záloha, ktorú je potrebné zaplatiť do 1. februára, je iba tisíc korún. Uvedená zľava -- sedemnásť percent, však platí do konca januára, resp. 1. februára.
Od 2. do 29. februára ponúkame dovolenkárom v rámci first moment zľavu dvanásť percent, od 1. do 31. marca je do desať percent. Kto chce ušetriť najviac, mal by si teda zájazd vybrať do konca januára. Ponuka first moment platí do konca marca. Aj po tomto dátume sa však majú klienti na čo tešiť. Pripravujeme ďalšie zaujímavé predajné akcie, o ktorých budú včas informovaní.

Oliver Kluch, riaditeľ cestovnej kancelárie Koala Tours
Pre záujemcov o zájazdy od našej cestovnej kancelárie máme pripravené zľavy až do výšky sedemnásť percent. Netreba pritom zabúdať, že základným pravidlom first moment je: čím skôr, tým lacnejšie. Akcia first moment sa končí 31. marca. Potom spustíme inú akciu. Môže sa však stať, že na hotely, o ktoré je veľký záujem a dobre sa predávajú, nebude žiadna alebo iba malá zľava.
Absolútnym hitom tohto roka je však akcia "Dve osoby úplne zadarmo" -- pri vybraných hoteloch budú mať dvaja ľudia, ktorí pocestujú s ďalšími dvoma platiacimi osobami, ubytovanie, prípadne aj stravovanie, all inclusive a dopravu zadarmo. Zaplatia iba povinné príplatky.

Anežka Hrabovská, cestovná kancelária Firo Tour
Najvyššia zľava v rámci first moment, ktorú ponúka naša cestovná kancelária pre záujemcov, je pätnásť percent zo základnej ceny uvedenej v katalógu pri leteckých zájazdoch. Uvedená zľava trvá do 25. januára. Ďalšou možnosťou ako ušetriť pri kúpe dovolenky je možnosť využiť ponuku jedno dieťa zdarma a druhé dieťa za cenu letenky pri vybraných ubytovacích kapacitách, ktorá trvá do konca marca. Navyše poskytujeme zľavy pre držiteľov Orange karty, ktorí si môžu uplatniť zľavu 12 percent z katalógových cien.
Po 25. januári máme pripravené dva typy zliav, pri ktorých sa diferencujú stáli a noví klienti a tie trvajú až do 31. marca 2008. Netreba sa však obávať, ak si dovolenkári nestihnú vybrať zájazd do konca marca. Ušetriť možno aj po 31. marci -- pripravené sú juniorské a seniorské zľavy.

Jozef Sedlár, riaditeľ cestovnej kancelárie Seneca Tours
Cestovná kancelária Seneca Tours pripravila pre klientov v rámci ponuky first moment zaujímavé zľavy. Najvyššiu -- až do výšky dvadsať percent, poskytujeme pre záujemcov až do odvolania, najneskôr však do konca januára. Aj preto odporúčam záujemcom o kúpu zájazdu využiť túto výnimočnú zľavu čo najskôr.
Zľavy v rámci ponuky first moment sa totiž budú znižovať, podobne ako vo väčšine ostatných cestovných kancelárií. Od 1. do 29. februára budú môcť dovolenkári využiť zľavy vo výške štrnásť percent, čo je tiež veľmi zaujímavá ponuka. Od začiatku až do konca marca sa budú zľavy v rámci first moment pohybovať na úrovni dvanástich percent. Marcom sa však zľavy nekončia a pripravené máme ďalšie zaujímavé akcie.

Eleonóra Fedorová, generálna riaditeľka cestovnej kancelárie Satur
Najvyššiu zľavu -- 14 percent z katalógovej ceny, mohli klienti využiť do konca decembra. V súčasnosti ponúkame zľavu v rámci ponuky first moment vo výške dvanásť percent na zájazdy v termínoch od 30. marca do 27. júna, resp. od 26. augusta do 26. septembra. Na zájazdy v termíne od 28. júna do 25. augusta platí zľava deväť percent. Obidve zľavy platia pri kúpe zájazdu do konca januára.
Od 1. februára do 20. marca ponúkame pre záujemcov zľavu desať percent na zájazdy v termínoch od 30. marca do 27. júna, resp. od 26. augusta do 26. septembra. Zľava sedem percent sa vzťahuje na zájazdy od 28. júna do 25. augusta.
Ponukou first moment sa však zľavy nekončia. Využiť možno dvojpercentnú zľavu pre držiteľov klubových kariet, ďalšie dve percentá možno ušetriť pri úhrade plnej ceny zájazdu. Pri výbere hotelov označených heslom "náš tip" a "planet fun" možno ušetriť rovnako dve percentá.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
09. máj 2024 01:19